WEB DIZAJN

Kontaktirajte nas: +381(64)4363128

Izrada Web Sajtova – SEO, Web Dizajn & Optimizacija stranica

Izrada web sajtova kao i kvalitetno pružanje svih vrsta web usluga je naša specijalnost. Koncept izrade modernog web sajta kao i pristupačne cene izdvajaju nas na tržištu web usluga.

Web sajt je najbolji marketinški alat dostupan 24h dnevno a troškovi održavanja prezentacije su kod nas minimalni. Veoma je bitno da se prilikom izrade sajta pažnja posveti kvalitetu sadržaja, optimizaciji za pretraživače i uključivanje društvenih mreža u online prisustvo. To će Vam biti od izuzetne koristi da Vaša web stranica biti dobro rangirana na Google i ostalim pretraživačima.

To svakako znači i veći broj posetilaca na vašoj web stranici i veće benefite od prisustva na internetu.

Izrada internet stranica u koracima

1. PRIKUPLJANJE INFORMACIJA

  • Svrha web stranice – koji je cilj vaše internet stranice? Dali želite samo informisati vaše posetioce o vašem poslovanju, promovisati naku od usluga ili prodavati proizvode?
  • Ciljevi web stranice – Šta želite postići sa vašom stranicom? Dva najčešća cilja internet stranica su poboljšanje prodaje i poslovanja ili informiranje posetioca vaše stranice.
  • Targetiranje posetioca– dali postoji sepcifična grupa posetioca kojoj se želite obratiti?  Možete uzeti u obzir godine vašeg prosečnog kupca, pol i njihove interese – to ća nam kasnije pomoći pri odabiru dizajna internet stranice.
  • Sadržaj stranice – kakve informacije će tražiti posetioci na vašim internet stranicama? Dali traže specifične informacije, određenu uslugu, određene proizvode, online naručivanje ili sl.?

2. PLANIRANJE IZRADE STRANICE

Koristeći iz koraci izrade internet stranica informacije koje smo sakupili iz prve faze izrađujemo plan za vašu internet stranicu. To je trenutak u kojem izrađujemo mapu vaše stranice odnosno sadržaj i predlažemo Vam naše ideje.

3. DIZAJN INTERNET STRANICE

Pre dizajna internet stranice dajemo Vam naše predloge za izgled stranice. U ovoj fazi bitna je komunikacija  kako bi izneli svoja zapažanja i sugestije, te kako bi se definisali dizajn koji će pre svega odgovarati kako vašim posetiteljima, tako i vama.

4. PROGRAMIRANJE INTERNET STRANICE

Programiranje web stranice je faza gde kreiramo vašu stranicu. Pre samog početka nam dostavljate podatke o tekstu, slikama i ostalim podacima koji će se nalaziti na sajtu.

5. TESTIRANJE STRANICA I POSTAVLJANJE NA INTERNET

U ovoj fazi testiraće se funkcionalnost i ispravnost formi i ostalih elemenata. Takođe testira se i mobilna verzija stranice na android uređajima i iPhone mobilnim uređajima.
Kada se završi testiranje stranice ona se postavlja na internet (upload) na hosting server. Ukoliko nemate zakupljen hosting prostor ili domenu, mi ćemo zakupiti prostor za vas, te kada je on aktivan stranica se može postaviti na internet i instalirati.

6. ODRŽAVANJE STRANICA

Takođe u koraci izrade web stranica uključeno je i održavanje internet stranice. S izradom stranice i postavljanjem na internet ne znači da je vaša internet stranica gotova. Jedini način da dovodite posetioce na vašu stranicu je da nudite nove proizvode i postavljate nove vesti redovno. Nudimo vam niske cene održavanja stranice zavisno o tome koliko često objavljujete nove sadržaje na stranici.
Ukoliko imate želju da sami objavljujete vesti možemo Vam dati upustva i bti Vam podrška.